SBF treff og dugnad 1. mai 2018

Nå flytter SBF til Sømmevågen! Vi inviterer både medlemmer og ikke medlemmer til å delta på dugnad og sosialt treff for å se på vårt nye område ved Sømmevågen.

Dugnad start kl.10.00 med oppmøte på Liapynten.

Vi trenger hjelp til å flytte alt klubbutstyr fra naustet på Liapynten til våre nye containere i Sømmevågen ved Sola Flymuseum. Ta med stor bil, takbøyler og henger slik at vi får fraktet utstyret. Er det noen som har tilgang til stor kassebil eller lignende er det supert. Har du ikke bil så møt opp slik at du kan sitte på med en av oss andre. Nå får vi også muligheten til å gå igjennom alt utstyret vi har i klubben og oppdatere hva vi har. Vi benytter ellers anledningen til å rydde og klargjøre området i Sømmevågen på land og i vannkanten.

Sosialt treff i Sømmevågen kl.13.00

Vi inviterer klubbens medlemmer og alle som er interessert i brettseiling til et hyggelig treff med gratis grillmat og drikke. Du finner oss ytterst i Sømmevågen ved de blå containerene. Da får du både truffet andre brettseilere og sett på vårt nye område. Her presenteres våre planer for nytt klubbhus!

Legg igjen en kommentar