Kort om SBF SUP

SBF tok over aktiviteten til Stavanger SUP Club for et par år siden. Vi har nå etablert SBF SUP som egen aktivitetsgruppe på Facebook hvor du kan bli med på tur, eller selv arrangere! SBF og har også brett til utleie.

Fellesaktiviteter

SBF har sin egen Facebook gruppe “SBF SUP” for dem som er interessert å padle på tur sammen, enten det er en rolig stemningsfull tur i solnedgang eller mer aktiv tur/langtur. Gruppen skal kun brukes til å legge ut fellesturer i distriktet (evt. tur-reisefølge annet sted).

SBF er et fellesskap som er avhengig at noen bidrar. Derfor er det fint om flest mulig kan bidra som aktivitetsleder (turleder) en gang eller flere i løpet av sesongen. Dette gjøres enkelt ved å opprette et arrangement (i Facebook gruppen) slik at andre kan delta og der skrive hva de kan forvente av innhold/aktivitet. Det eneste kravet til deg som aktivitetsleder er å stille opp og være til hjelp for andre med hva du selv har av kunnskap og erfaring. En enkel veileder finner du på siden Aktivitetsleder.

Utleie

For å leie utstyr må du først bli medlem. Dermed får du tilgang til klubbens utstyr i Sømmevågen og kan padle når du selv vil. Oversikt over klubbutstyret finner du her.

Vi har også en Mega SUP som leies ut på forespørsel.

Kursoversikt

Vi har foreløpig ingen kurs for SUP for enkeltpersoner, kun for grupper. Er dere en gruppe på minimum 3 deltagere, ta kontakt! Pris pr. pers. fra kr.590,- inkl. leie av brett.