Kort om SBF Junior

SBF Junior er klubbens aktivitetsgruppe for barn og unge fra 10 år og oppover. Her drives alle typer aktiviteter på vannet, fra windsurfing og wingfoil, til surfing, SUP, snorkling og bading. Fokus på sosialt, gøy, trygghet og sikkerhet.

SBF Vannsport ønsker alle juniorer fra 10 år og opp, velkommen til samling i Sømmevågen for å drive med vannsportaktivitet. Vi tilpasser aktiviteten etter forholdene og kan by på Windsurfing, Wingfoil/Wingsurf, SUP, Snorkling/bading eller om vi tar med klubbens surfebrett til Solastranden og surfer. Seniorer er også velkommen til å delta og gjerne sørge for å skape gøy sammen. Aktiviteten ledes av Jørgen Michaelsen og Kristian Oppedal. Utstyr og drakter er inklusiv. Betal det du selv føler er en grei pris med Vipps til “SBF Vannsport”. Her skal vi ha det gøy på vannet!

Fellesaktiviteter

Samlingene for juniorer foregår mandager fra kl.17.00 til 20.00 i Sømmevågen. Ansvarlig for samlingene er Jørgen Michaelsen og Kristian Oppedal som begge er meget erfarne utøvere. Oversikt over alle datoer finner du på Facebook gruppen her…

Aktivitetsledere

SBF er en klubb og et fellesskap som er avhengig at noen bidrar. Derfor er det fint om også andre voksne kan bidra enten som aktivitetsleder eller medhjelper en gang eller flere i løpet av sesongen. Ta kontakt med Jørgen Michaelsen, Kristian Oppedal eller styreleder Christian Middelthon på 92071221.

Vi setter gjerne opp andre dager i tillegg til de som du finner på Facebook gruppen (SBF Junior) om du har lyst å bidra og evt. ta med egne barn for aktivitet.

Av hensyn til barnas sikkerhet og trygghet er Jørgen Michaelsen ansvarlig for barneidretten i SBF. Mer informasjon i linken under om barneidrett.