Kort om SBF Windsurf

Windsurfing (brettseiling) er sporten SBF startet med da klubben ble grunnlagt i 1984. Vi tilbyr kurs både for nybegynnere og viderekommende. Vi har også utleie av utstyr og trenere som stiller opp for dem som evt. ønsker å satse på idretten. Gjennom sesongen fra midten av mai til midten av september har vi også en del fellesaktiviteter du kan delta på som hovedsakelig foregår i Sømmevågen.

Fellesaktiviteter

SBF har felles samlinger i Sømmevågen gjennom hele sommersesongen som legges ut på Facebook gruppen SBF Sømmevågen Aktiv. SBF er et fellesskap som er avhengig at noen bidrar. Derfor er det fint om flest mulig kan bidra som aktivitetsleder en gang eller flere i løpet av sesongen. Dette gjøres enkelt ved å opprette et arrangement (i Facebook gruppen) slik at andre kan delta og der skrive hva de kan forvente av innhold/aktivitet. Det eneste kravet til deg som aktivitetsleder er å stille opp og være til hjelp for andre med hva du selv har av kunnskap og erfaring. En enkel veileder finner du på siden Aktivitetsleder.

Utleie

For å leie utstyr må du først bli medlem. Dermed får du tilgang til klubbens utstyr i Sømmevågen og kan seile når du selv vil. Oversikt over klubbutstyret finner du her.

Kursoversikt