Mandagstrening og medlemsregatta

SBF sesongen er i full gang. Kursene har startet på Liapynten, og mandagstreningene starter 19. mai. Vi minner om at alle medlemmer som har betalt kontingent og deltakere på årets kurs har anledning til å delta og låne utstyr. Vi oppfordrer også medlemmer med eget utstyr til å delta på mandagene – det gir gode muligheter for fellesskap og læring på tvers. Vi ønsker å legge til rette for at alle skal finne glede og mestring i seilingen uavhengig om man er fersk, litt rusten seiler eller utøver på høyt nivå. .

Litt om programmet videre i vår:
22. mai arrangerer vi årets første treningsregatta på Liapynten. Vi rigger opp 6 like brett og forsøker å lage heatene så jevne som mulig, Dette er i høyeste grad uhøytidelig og en mulighet til å prøve nye ting i trygge omgivelser. Vi håper på stort oppmøte. Vi stiller med grill og grillmat for å skap en trivelig og sosial ramme rundt det hele. Oppstart kl 17:30.
29. – 30.mai Treningssamling på Solastranden, gratis deltakelse for SBF medlemmer
31. mai – 1. juni Norgescup i windsurfing på Solastranden. Program er her. Vi trenger hjelp til gjennomføring av programmet – vennligst kontakt Knut Thorkaas dersom du har anlening til å bidra en eller flere av dagene.
12. juni er neste treningsregatta med samme ramme og profil som 22. mai.
Gamle rigger
Har noen av klubbens medlemmer liggende gamle rigger fra 80/90 tallet som ikke er i bruk? SBF skal i samarbeid med Sola Kommune tilby aktivteter for inaktive – og vi vil der tilby seiling på mountainboards. Klubben kjøper brett, vi trenger rigger. Kontakt Geir Henanger dersom du har noe som ligger og du tror kan brukes.

 

Velkommen på vannet – vi sees!
Del denne siden:

Legg igjen en kommentar