Husk å melde deg på klubbturen, kun en ledig hytte igjen.

Turen passer for alle, men med særlig fokus på unge seilere og det å lære nye ting og ha noen kjekke dager med mye windsurfing. Det blir regatta og Rookie på lørdag 21 og søndag 22 juli, der det er flotte premier som deles ut etter innsats og fremgang den helgen.
Turen passer også for resten av familien enten de seiler, ønsker å lære eller eller bare vil ha det kjekt ved og på sjøen. Det er VM runde i offshore race samme helgen, noen vil muligens ta en titt på dette og ta del i folkelivet i Arendal sentrum.  PS de kjører ikke der vi skal seile men i god avstand slik at det ikke er noe problem. Har du kåna og små barn ta de med, er du ungdom og trenger noen som kan kjøre ta med ”gamlingene”og søsken ,alle vil garantert ha det kjekt.  Sommer, sol og sjø. Gå ikke glipp av denne turen, dette blir kjekt..

Sted: Hovekilen på Tromøy utenfor Arendal. I følge lokale sikre kilder har Torungen fyr like utenfor, flest dager i Norge med vind som passer for seiling. Stede er svært vindsikkert på sommeren og det blir garantert mye seiling, bading og kjekke dager. Inne i Hovekilen er det flatt og varmt vann, trygt og fint å lære for både barn og voksne det er kort vei til land alle steder og langgrunne fine sandstrender, men likevel bra og stabil vind. Like utenfor (50 meter) er man på åpent hav og man kan velge om man vil seile tur i sørland skjærgården eller utfordre bølgene rundt Torungen fyr.

SBF stiller med Båt (RIB) og klubbens Start brett, grill og annet felles utstyr. Den enklet må selv sørge for transport og mat men SBF holder grillene varme. De som har behov for å låne Klubbbrett må selv hente bretten i naustet på liapynten, de som ønsker å bruke klubbrett til å delta i Rookie eller regatta vil ha fortrinnsrett. Kjøring med båt og bruk av klubbens brett, grill osv. er gratis Bosted, vi har leid 4 og 6 manns hytter på campingen, det er også noen få ledige 5-6 manns rom ett stor hus fra 16 Juli men.

Pris blir kun 800 for 4 manns hytte og 1200 for 6 manns hytte. Si i fra om du har ledige senger i hytte som du ønsker å fylle opp. Pris for rom i hus kommer vi tilbake til senere. Det er også mulighet for telt om det skulle bli fuldt.

Husk å ta med eget sengetøy 

Påmelding via tlf 913 90 275 (ikke sms).

Vi anbefaller dere å melde dere på så fort du vet du skal reise fordi hyttene blir fort fullbukket.

Program for dagene: onsdag 18 juli ankomst og seiling for de som kommer tidlig, innsjekking i hyttene, bli kjent med deltakerne og stedet, mulighet for grillig for de som ønsker det. Onsdag til fredag : Windsurfing Windsurfing… vi har som mål at alle skal lære mest mulig, enten det er nybegynnere eller erfaren regattaseiler, noen av klubbens erfarne windsurfere blir med og instruerer. Vi kommer først og fremst til å holde til inne i Hovekilen og innenfor sundet ut til åpent hav, men om nok deltakere ønsker det er det mulig å seile på utsiden også. Vi har ett samarbeid med Arendal seilforening og KNS som vi skal trene sammen med. Lørdag og Søndag kommer Helge og co for å kjøre Rookie og Arendal SF. vil avholde regattaer inne i Hovekilen. Vi kommer også til å kjøre litt rundt i skjærgården med båtene på kvelden og blant annet en av kveldene besøke Arendal seilforening sin seilhytte som ligger på en øy i nærheten. Det blir også tid til å se på Offshore Race http://www.ngpoffshore.com/

Felles grillig i store griller på kveldene.
Søndag formiddag blir det rydding av hyttene og seiling frem til Rookie og Regatta er ferdig..

Legg igjen en kommentar