Freestylekurs med Gard Lørdag 21. oktober 2017 kl 9:30

Freestyle Kurs m/Gard Langseth

FREESTYLE KURS
SBF inviterer til freestylekurs med Gard Langseth. Kurset vil gå lørdag 21. oktober. Oppmøte på Vaula på Mosterøy kl 09:30. Kurset vil koste 800,- for voksne og for de under 18, og studenter vil det koste 400,- for deltakelse.
Kurset innebærer å introdusere dere for freestyle windsurfing, lære grunnleggende triks og innganger til grenen. Alt fra å poppe brettet fra vannet som et skateboard til å sette de grunnleggende triksene. Det vil også gis en forståelse om hvordan vind fungerer ifht trick og vi vill tørr trene på land før vi stikker utpå. Vi skal kikke på video for å bli litt innspirert, trene sammen, varme opp og sammen gjøre vårt beste for å få til vulcan, spinloop, og switchstance. samt mer. Og på søndag skal vi trene litt mer og kjøre en dobbel elminasjon, altså en liten konkranse. Helt valgfritt å delta. vi venter intens freestyle trening. Vi skal seile sammen på vannet og se og lære av hverandre.
Ta med det nærmeste du kommer freestyle brett, kan være fra freewave, wave, noe du planer med som ikke er for  stort. Mellom 90 og 110 liter pleier å fungere bra. Sbf skal prøve å disponere 2-3 freestylebrett til utlån. vi satser på over 9 ms.
Freestyle er en vanskelig gren innen windsurfing og krever mye trening. Men med gode tips og snarveier er det mye lettere enn en tror. Kurset er tilpasset for alle aldre, men du bør kunne plane, eller ha vært i plan. Om noen vil delta om en planer eller ikke finnes det lettvinds freestyle som gjør ingangen til triks i plan mye enklere. vi skal i tillegg

 
 
Påmelding her:
https://www.deltager.no/freestyle_kurs_med_gard_langseth_07102017
 

Del denne siden:

Legg igjen en kommentar