Dugnad, naust, logo, kurs, hobie cat, etc.

Ny dugnad torsdag 28. juni i Sømmevågen for å få innredet den siste containeren slik at vi kan få kommet i gang med utleie/utlån av utstyr. Se på Facebook for mer info. https://www.facebook.com/events/201810947107981/
Ønsker du et bedre kurstilbud? Stem på hva du ønsker. Kurs for viderekommende, freestyle, wave, foil, etc. Stemmegivningen er lagt ut her https://www.facebook.com/groups/1337690833041887/
NY LOGO. Styret har besluttet å lage en konkurranse for ny logo. Beste forslaget premeieres med kr.1500. Frist for levering til styret er 1. juli.
Hobie Cat. Vi har nå en Hobie Cat i Sømmevågen som medlemmer kan være med på mandager som et alternativ til brettseiling (lite vind/annet). Er du interessert, send mail til styret (eller sak på Facebook) så får vi en oversikt over interessen.
Foil. En ekstra gledelig nyhet er at klubben er på jakt etter å kjøpe inn et brett med foil slik at medlemmene kan få teste ut dette nye vidunderet på treninger i Sømmevågen. Er det noen som har et godt tilbud til klubben så gi oss beskjed.
Det brune naustet på Liapynten er nå solgt. De som har utstyr der må flytte over til det røde naustet innen 1. juli, hvis ikke blir utstyret tatt i bruk av klubben. Alt utstyr skal være merket! Vi har ellers satt en aldersgrense på lån av brettplass på minimum 20 år for å få de yngre over til Sømmevågen.
Lagring av utstyr i Sømmevågen. Lagring av utstyr i Sømmevågen vil bli mulig for juniorer fra og med dugnaden 28. juni. Send en mail til styret om du ønsker plass.

Legg igjen en kommentar