Utlån av nybegynnerutstyr 2009


REGLER FOR LÅN AV BEGYNNERBRETT PÅ LIAPYNTEN (oppdatert 30.09.09):

 

-Avtalen gjelder KUN til SBF medl. som som har betalt årskontigent (ikke for medl. med støttemedl.skap)

3 brett og 3 rigger
-SBF har 1 komplett Mistral N-trance, et Starboard Start og en Starboard Go (noen år gammelt) brett tilgjengelige med 5,0 kvadarat rigg og en 3 kvadrats rigg og en 6,5 kvadrats rigg. Våtdrakt kan leies på Surfsentrum.

Bestilling
En booker utstyret via bookingsystemet til klubben, og vi legger ut 3 bookinger pr dag i ukedagene, og 6 pr dag i helgene, 3 før kl 16 og 3 etter.  Det betyr at skal 2 stk seile sammen så må en bestille 2 ganger. Utstyret fordeles etter førstemann til mølla prinsippet, eller ved at de som låner utstyret fordeler dette mellom seg på best mulig måte.

Innlåsing i naustet. En kommer seg inn i naustet ved å hente ut nøkkel fra nøkkelboks som er boltet fast ved døren på naustet. Denne boksen har en kode som en får via mail før en skal seile. Bestiller en samme dag som en skal seile eller at en ikke har fått koden av en annen grunn så ring eller send en sms til 47707662. Husk at du må ha drakt, sko og vest selv, eller du kan leie på SrfSnoSk8 i Stavanger. Døren til naustet skal alltid være låst når en ikke er ved naustet, og en må huske å rulle vekk koden til kodeboksen, husk å sjekke dette når du er ferdig å seile. Koden byttes hver mnd den 1 første. En kan ikke låne utstyr uten å ha booket via sbf først.

Bruk av utstyret
Alt utlånsutstyret står rett fram på venstre side når en lukker opp døren. Riggene står opprigget så en skal kun montere bommen på. Husk at hele mastefoten skal være på når du setter det tilbake slik det var nå du tok det ut (inkludert skiven på bolten – nederst).

3 kvadrat skal ha den svarte bommen, 5 kvadrat skal ha den røde og hvite bommen og 6,5 kvadraten skal ha den svarte og gule bommen. Husker du ikke dette så skriv det på en lapp som du tar med deg.

Vær forsiktig med utstyret når du tar det inn/ut, og sett det alltid tilbake på samme måte som det stod. Gi beskjed om noe blir ødelagt eller forsvinner.

Bestilling av utlånsutstyret gjøres på samme plass som kurs og brett til mandagstreningene – HER:

En kan ikke låne utstyret 2 dager på rad.

For at denne ordningen skal fungere må en alltid lukke nøkkelboksen og vri bort rett kode slik at ikke uvedkommende ser den, og får tilgang på naustet. Dette må en huske både når en er og seiler og ikke minst når en forlater naustet – vri vekk rett kode.

Ha en fin seilas!!!

NAUST:                                                                                                UTLÅNSUTSTYRET: 3 brett og 3 rigger

Brett og rigger står nå nede på gulvet.

Slik ser nøkkelboksen ut.

Nøkkel til brettskur/naust på Liapynten for lagring av eget utstyr:
 Forutsettning for å kjøpe nøkkel er at en er fullt medlem (ikke støttemedlem).
 Nøkkel koster kr 150,-. Denne sendes ut i pr post når beløpet er innbetalt på konto
3206 13 83130.

Del denne siden:

Legg igjen en kommentar