Regatta

Regattatreninger

Ønsker du å trene på regatta, kan du bli med i treningsgruppen for dette som treffes hver onsdag kl.18.00, enten på Liapynten eller Sømmevågen. Ta kontakt med Kristian Oppedal for å bli med i gruppen. Deltakelse er gratis.

Hvordan delta på regatta?

Som medlem i SBF får du et offisielt medlemskap i NIF og Norges Seilforbund som gjør at du kan delta på alle regattaer og konkurranser innen både brettseiling, kitesurfing, SUP og seilbåt/jolle.

Du må være medlem av en forening underlagt Norges Seilforbund slik som SBF. Ønsker du å delta i den offisielle Norgescupen og evt. NM må du ha et seilnummer ved å betale medlemskontingent i Norsk Brettseilerklubb (NBK). Du skal ellers ha en egen forsikringslisens som kjøpes hos Norges Seilforbund (NSF).

Treningsregattaer

SBF arrangerer treningsregattaer hver onsdag gjennom sesongen. Ansvarlig for disse er Kristian Oppedal. Det seiles på faste merker i Sømmevågen. Vi prioriterer å seile slalom om forholdene tillater det. Det kan også bli seilt course race eller langdistanse, avhengig av vindretning. Målet er å treffes og ha det hyggelig sammen. Ingen resultatlister eller andre unødvendige formaliteter. Konseptet er race and talk. En sosial mingling hvor vi deler erfaring og opplevelser. Alle kan delta. Ta med en venn og møt opp. Fyr gjerne opp grillen og bidra med ditt gode humør. Starten går ca kl 18:00

Lokale regattaer i regi av SBF

Lokale regattaer og norgescuper i regi av SBF er noe alle kan delta på. Du trenger kun et medlemskap i SBF. Ved deltakelse på NM trenger du litt mer.

Alle lokale regattaer legges ut på vår Facebook side:

https://www.facebook.com/pg/sola.brettseilerforening/events

Nasjonale regattaer i Norge

Nasjonale regattaer finner du på her på Facebook siden til NBK.