Velkommen til SBF klubbhuset i Sømmevågen og Sømmevågen Vannsport Arena

Klubbhusets fasiliteter

Klubbhuset og arenaen byr på “alle” fasiliteter som behøves for å drive med vannsport og sosiale begivenheter. Foruten parkeringsplass og stor gressplen har vi lagringsplass, utleieutstyr, garderobe, klubbkafé, strøm, vann og tilgang til toalett like ved. Et par båter for å drive instruksjon og redning har vi også. Alt dette får du tilgang til som medlem eller deltager på klubbens aktiviteter. Et supert sted å arrangere teambuilding, skoleutflukter og sommeraktiviteter.


Bod 1: Garderobe

Garderoben er det først bygget du kommer til. Her kan du henge fra deg klær når du er utpå vannet. For sommeren 2024 legger vi nytt gulv som tåler mye vann!

Bod 2: Foil

I vår nyeste bod har vi klubbens foilutstyr både den nye OL-klassen iQFOiL, vanlig windsurf foil og ikke minst Wingfoil.

Bod 3: Privat lager

Boden i midten er forbeholdt medlemmers utstyr. Her kan du leie lagringsplass. Husk vi har også lagringsplass på Liapynten.

Bod 4: Windsurf

Denne boden har alt av windsurfing utstyr med våtdrakter, sko, flytevester etc.
Få tilgang her…

Bod 5: Surfers Café

Vi har valgt å kalle fellesrommet for Surfers Café. Denne åpner sommeren 2024 og her skal være kjøkken og sitteplasser for medlemmer og besøkende.

Bod 6: Surf

Denne boden inneholder 6 stk. surfebrett for nybegynnere i 3 ulike størrelser fra barn til voksen. Disse kan du ta med til Solastranden, Hellestøstranden, Bore eller annet sted hvor bølgene er passe den aktuelle dagen.
Få tilgang her…

Bod 7: SUP

Klubben har flere oppblåsbare SUP brett med padleårer og annet i egen bod.
Få tilgang her…

Grillplass

På langsiden av bod 1 (mot parkeringsplassen) er planen å bygge en hyggelig grillplass med sittebenker. Et sosialt samlingspunkt i le for nordvesten.

Toalett

SBF har en avtale med lån av toalett hos en våre naboer. Dette er tilgjengelig for våre medlemmer og andre som deltar på klubbens aktiviteter.

Båter

SBF har to plastbåter, en 10 for med 6 hk. og en 14 fot med 9,9 hk. Disse benyttes under våre aktiviteter for instruksjon og redning. Den største kan vi trekke foilbrett med for dem som har lyst å prøve seg.

Webkamera

Planen er å få på plass et webkamera i løpet av sommeren 20204 som viser forholdene på sjøen. Dermed slipper du bomturer.

Alarm

Bygningene og utstyret er sikret med alarm og kameraovervåking, se egen info om dette på stedet.