Hvordan bli instruktør?

SBF er alltid på jakt etter flere instruktører som kan gjennomføre klubbens treninger og kurs. Ta kontakt om du er interessert, send oss en e-post eller ta kontakt med en av oss i styret.

Honorar for 2024

Priser pr. 03.05.2024 – oppdatert 11.06.2024

  • Windsurfing kurs 3 timer, kr.1500,- (+ kr.500,- for hver påfølgende time).
  • Wingfoil kurs 3 timer, kr.1500,- for 1 deltager + kr.300,- for hver påfølgende deltager.
  • Privatkurs / Personlig Trener (alle typer kurs) kr.800,- for første time, deretter kr.400,- for hver påfølgende time.
  • For hver samling i Sømmevågen (for alle eller juniorer) med varighet på minimum 2 timer, kr.350,- pr. gang.

Gjennomføring

Oppmøte:

Instruktør skal være på plass minimum 5 minutter før treningen/kurset starter for å låse opp og klargjøre nødvendig utstyr.

Forarbeid og etterarbeid:

Instruktør må beregne nødvendig forarbeid og etterarbeid etter behov og sørge for at alle deltakere blir imøtekommet på en god måte og får en god opplevelse.

Tidsberegning:

Instruktør er selv ansvarlig for å beregne tid for gjennomføring, slik at alt skal være rigget ned og utstyr satt på plass i løpet av den tiden som er avsatt. Ekstra arbeidstid utover de timene som er satt til kurset blir ikke lønnet, instruktør må selv sørge for å planlegge gjennomføringen etter forholdene.

Kansellering på stedet:

Når en samling, trening eller et kurs starter og det ikke er ankommet noen av de påmeldte deltakere innen 20 minutter, eller at det er behov for å kansellere grunnet ugunstige forhold, bevilges betaling til instruktør kr.200 for “tort og svie”.

Kansellering av kurs i forkant:

Hvis et kurs må kanselleres grunnet for få påmeldte eller dårlig værmelding senest 2 timer før, gis det ikke noe kompensasjon.


Har du kommentarer til forbedringer hører vi gjerne fra deg.