SBF – Sola Brett og Vannsportforening

På årsmøtet 2024 endret vi navnet fra Sola Brettseilerforening til Sola Brett og Vannsport Forening. Men, vi har alltid og kommer alltid til å benytte forkortelsen og navnet SBF! Foreningen ble etablert i 1984 og har siden den gang vært distriktets samlingspunkt for alle som driver surfing enten det er med seil, winge, foil eller annet. Vi har omtrent 250 medlemmer som benytter seg av de mange populære spots over hele Jæren og Ryfylke. Surfesporten er i stadig utvikling med nye innovasjoner slik som foil og winge de siste årene. Dette har gjort at SBF i dag har utvidet aktiviteten og utstyrsparken med Wingfoil, SUP og Bølgesurfing. Medlemmene våre digger vannsport og derfor er det naturlig at SBF har et godt tilbud på disse aktivitetene.

Vår hovedarena er Sømmevågen ved Flymuseet på Sola. Her gjennomføres de fleste kurs og vi har også lagringsplass for både klubbens eget og våre medlemmers utstyr. SBF har normalt samlinger hver uke og arrangerer også en årlig regatta.

Klubben drives av frivillige og for at det skal være minst mulig arbeid for oss i styret (og trivelig å delta i styret), har vi lagt stor vekt på automatisering av tjenester og prosesser. Dette innebærer en webside med diverse løsninger som vi hele tiden oppdaterer slik at medlemmene i stor grad kan hjelpe seg selv. Hva aktiviteter og samlinger angår, forsøker vi å inspirere flere til å bidra som aktivitetsleder (arrangør). For leie av utstyr og tilgang til klubbhus får medlemmer tilgang ved å bestille leie for sesongen. Alle bodene er utstyrt med elektroniske låser, overvåkningskamera og alarm.

Styret 2024-2025

Styreleder: Christian Middelthon
Nestleder: Ketil Vindenes
Styremedlem: Sofia Frafjord
Styremedlem: Helene Sirevåg
Varamedlem: Ronny Notøy

Kontaktperson:

Christian Middelthon
Epost: solasbf@gmail.com
Mobil: 920 71 221

Post adresse:

Sola Brett og Vannsportforening
c/o Christian Middelthon
Trysil-Knuts gate 14
4021 Stavanger
Org. nr: 980 435 350

Vipps:

# 538917

Bank konto:

1503.79.18390


SBF er medlem av: