Medlemsinfo – 2021

Nytt klubbhus prosjekt i Sømmevågen
Alle kontainerne ble i dag flyttet, men innen samme område. Styret og undertegnede jobber med å sette opp et bedre klubbhus som bygges opp av brakker på yttersidene og en stor romslig lagerhall imellom disse. Planen er å få dette på plass i løpet av sommeren. Hvis noen av våre medlemmer ønsker å bidra med litt dugnad mellom slagene, ta kontakt med Christian Middelthon. Vi trenger alt fra snekkere til transport av materialer, betingstøp, etc.
Klubbhusprosjektet kan du følge her: https://www.sbf.no/klubbhus/

Dugnad 1. og 2. mai Sømmevågen.
Det er en uvisshet hvordan Covid-19 kommer til å påvirke aktivitetene dette året. Uansett ønsker vi å gjennomføre en dugnadshelg 1.-2. mai for å komme godt i gang med byggingen av det nye klubbhuset i Sømmevågen. Her blir det aktivitet både lørdag og søndag fra kl.10-16 (begge dager). Klubben byr på mat og drikke så langt det er mulig innenfor hva som er tillatt med hensyn til pandemien. Vi håper at så mange som mulig har anledning til å ta på seg arbeidsklærne og bidra den tid dere måtte ha mulighet i dette tidsrommet. Ansvarlig er Christian Middelthon.

Dugnad 3. mai Liapynten.
Årets dugnad på Liapynten handler først og fremst å få på plass nye dører. Vi kommer til å kjøpe inn materialer, men trenger hjelp til å få spikret dette sammen og skrudd på plass. Dugnaden starter mandag 3. mai kl.16 og varer frem til vi er ferdige. Ansvarlig er Christian Middelthon.

Leie av brettplass 2021:
Til dere som allerede har eller ønsker å leie brettplass i enten Sømmevågen eller Liapynten må sende inn ny registrering/søknad for 2021. Vi har nytt system for registrering i år. Siste frist for fornyelse til dere som har utstyr lagret her i dag er 1. mai. Nye koder på låsene vil bli byttet 1. mai.
Søknad sendes til sola.brettseilerforening@gmail.com
Skriv i emnet/tittelen på meldingen følgende: Søknad leie av brettplass
Meldingen skal inneholde:
• Sted du ønsker: (Sømmevågen eller Liapynten)
• Fornavn:
• Etternavn:
• Email:
• Mobiltelefon:
• Navn på person hvis annen enn den som søker:
• Fødselsår:
• Type brett (merke og modell):
• Er betingelsene som angitt på https://www.sbf.no/sok-leie-av-brettplass/ godtatt?:
All informasjon om ordningen finner på linken over.

Legg igjen en kommentar