SUP Kurs

SUP / Stand Up Padling er som å gå på vannet – det første steget inn i et nytt eventyr for mange. Vi lærer deg det grunnleggende og alt om sikkerhet for at du skal få en god og trygg opplevelse videre.

Sted:

Sommevågen, Sola

Varighet:

2 timer : 1 time kurs + 1 time egentrening

Inklusiv i kurset:

  • Instruktør
  • Lån av brett
  • Padleåre
  • Redningsvest

Kort om kurset:

Du lærer det grunnleggende i forhold til balanse, padleteknikk, sikkerhet på sjøen, valg og bruk av ulike typer brett (ved kjøp/leie) og gode turområder. Har du eget brett kan du ta med det. Vi har våtdrakter og sko til utleie, men dette er ikke anbefalt å bruke. Kurset begynner med informasjon og grunnteknikk på land før vi beveger oss ut på vannet. De som er usikker på egen balanse begynner knestående og tar “stegene” i eget tempo. Siste del av kurset padler vi gjerne en liten tur slik at du får den ekstra gode følelsen hvilke gleder SUP kan by på.

Bekledning:

Vi anbefaler vanlig treningstøy – det du ville hatt på deg på en lett joggetur. Barbeint er best men badesko evt. joggesko fungerer også. Det er ikke mange som faller ufrivillig i vannet på våre intro-kurs, men vi legger gjerne opp til bading dersom du vil teste hvordan det er å komme seg opp på brettet etter å har vært i vannet. Ta evt. med ekstra klesskifte i tilfelle.

Forbehold:

Hvis det oppsatte stedet ikke er godt egnet den aktuelle dagen, grunnet mye vind/bølger, vil vi flytte kurset til nærliggende sted. Hvis uegnet vær eller færre enn 3 deltakere flyttes kurset til annen dato. Hvis det blir endringer vil du uansett få beskjed god tid i forkant.

Pris:

kr.590,- pr. deltager – inkludert lån av utstyr.