SBF Medlemskonto

Medlemskontoen (webkonto) er personlig og kun for klubbens medlemmer. Når du er innlogget på websiden gir denne deg tilgang til all informasjon, medlemsfordeler, samt bruk og betaling av klubbens medlemstjenester. Er du foresatt til et barn bruker du bare din egen medlemskonto på vegne av barnet ditt.

1.) Medlemskontingent

For å få godkjent og aktivert din medlemskonto, må du først betale årets medlemskontingent på NIF sin webside (link under).

2.) Etablering av medlemskonto

Etter at du har betalt medlemskontingenten kan du registrere din personlige «SBF Medlemskonto» som er gratis (link under).

3.) Passord og innlogging

Når du registrerer din medlemskonto blir du bedt om å velge et brukernavn / passord. NB! Medlemskontoen må ikke forveksles med den kontoen du har og betaler medlemskapet hos NIF som er en separat konto!

4.) Godkjenning av konto

Når konto er opprettet sendes denne til godkjenning hos klubbens administrator. Du vil deretter få en email fra oss når den er godkjent, slik at du kan logge deg inn og benytte klubbens medlemstjenester. Medlemskontoen din på sbf.no finner du i menyen øverst på siden under «Min Side». Her ligger alle dine opplysninger og tilganger som gjelder deg. Husk at selve medlemskapet som ble betalt via NIF, befinner seg i NIF sitt eget system under «min idrett» du finner tilgang til her på denne siden.


SBFs medlemsprodukter og tjenester

De produkter/tjenester som vises under her, er hva du får tilgang til når du er medlem og logget inn på websiden. Prisene er langt under det du betaler andre steder, derfor lønner det seg å være medlem i SBF.

Del denne siden: