Registrerings- og betalingsprosess i NIF sitt medlemssystem

Følgende viser prosessen for registrering og betaling av medlemskap via NIF sin medlemsløsning. Denne finner du på denne adressen: https://medlemskap.nif.no/24589

1.)

2.)

3.)

Her har vi valgt å registrere alle medlemmer som vanlig medlem ved bruk av følgende aldersmatrise: 0-12år kr.100 // 13-18 år kr.200 // 19-99 år kr.300. I tillegg har vi satt opp et fjernmedlemskap for dem som bor utenfor Rogaland til kr.100. For at vi skal følge NIF sitt lovverk/reglement har vi kun valgt å aktivere Brettseiling som aktiv idrettsgren underlagt NSF (Seilforbundet), selv om vi også er medlem av Brettforbundet. Dette er fordi vi som klubb må betale kr.190 pr. medlem til NSF, mens hos Brettforbundet er det kun snakk om kr.1000 for opp til 50 medlemmer TOTALT. Dette utgjør en så stor forskjell at vi kun ønsker å registrere de i klubben vår som virkelig er aktive innen organisert brettseiling – og da kun betale for disse som faktisk er nødvendige. Dermed får vi også en bedre økonomi i klubben og kan tilby en lavere medlemskontingent på kr.300 istedenfor at vi måtte ha tatt kr.500.

Vår klubb har valgt å ikke benytte funksjonen “utsendelse av faktura” som ligger i Klubbadmin. Vi sender heller ut en vanlig email med link til betalingssiden. Dermed har alle medlemmer mulighet å selv velge hvilke aktive idrettsaktiviteter / treningsavgifter de ønsker å delta på. Vær påpasselig ved utsendelse av mange email samtidig – at mailprogrammet støtter mengdeutsendelser og at de ikke går i spam filteret hos mottaker.

4.)

5.)

6.)