Asker Seilforening og SrfSnoSk8 inviterer til Kona ONE Cup i brettseiling, Asker lørdag 31. mai

Kona cup

Velkommen til Kona ONE Cup i brettseiling, Asker lørdag 31. mai. 

Sammen med verdensmester i brettseiling Thomas Føyen og Asker Seilforening, inviterer SrfSnoSk8 til Kona ONE Cup i brettseiling på Blakstadtangen lørdag 31. mai. Her stiller brettseilingens veteraner side om side med unge talenter og nysgjerrige til start.
Kona ONE er en entypeklasse som siden 2006 har vokst seg populær flere steder i verden. I fjor høst ble den introdusert i Norge og interssen har vært stor. 
Klassens mål er å bygge opp en sosial seilklasse hvor taktiske valg er viktigere enn valg av utstyr. Det er ikke lov å pumpe og inndeling i vektklasser gjør det rettferdig for alle seilere.
Kona ONE brettet er et klassisk longboard med det beste av dagens design og teknologi. Resultatet er et brett som er overraskende morsomt å seile over et stort vindregister. Dette utstyret kan du seile som et trivlig familiebrett, vanlig baneseilas, old school freestyle eller langdistanse race.
Kona ONE passer windsurfere i alle aldre. Over hele verden starter unge talenter side om side med gamle helter (og sine foreldres gamle helter). Ja, vi snakker faktisk ofte om 3 generasjoner brettseilere på samme brett!
Velkommen til Kona CUP Norway.
Viljen til å konkurrere ligger i vår natur. Alle idretter har ulike konkurranse nivå for ferskinger såvel som proffesjonelle. Kona ONE klassen er laget for å la deg konkurrere på ditt nivå under alle værforhold.
Entype seiling er utfordrende, lærerikt og spennende, men først og fremst fair og rimelig.
Under årets første regatta i Kona Cup Norway i Asker blir det mulighet for å leie brett og rigg fra importøren SrfSnoSk8 / SeaSport. 
Arrangementet har en sosial profil som byr på egne aktiviteter for unge brettseilere, en klassisk freestyle session (med egen premiering) og servering fra grillen når det nærmer oss middagstid. 
Velkommen til hygge og regatta i Asker. 
Program: 
10.00 Registrering 
11.00 Skippersmeeting 
11.30 Første mulige regattastart 
14.00 Lunsj 
16.30 (ca) Siste mulige regattstart 
Freestyle Expression Session
Etter siste regatta fyres grillen opp
Deltakerne må registrere seg og betale startavgift på forhånd. 
Nærmere informasjon og påmelding: 

Last ned plakat Kona ONE Cup Asker: 
Kontakt teknisk arrangør Asker-Seilforening: Thomas Føyen, Mobil: 952 45 599, Mail: thomas.foyen@trebuchet.no
Kontakt importør KONA: Helge Rotnes, Mobil: 907 21 760, kona@srfsnosk8.no

Legg igjen en kommentar