Velkommen til årets foil event på Jæren den 7.-8. september 2024. Samlingspunkt blir i Sømmevågen på Sola. Det gjennomføres konkurranser og ulike surf-samlinger i Wingfoil på en eller flere spots på Jæren etter værforhold og nivå, slik at du selv kan velge etter eget ønske. Det er også mulig å stille med og Windfoil/Windsurf i egen klasse.

GØY-OG-VÆR-GARANTI

ALTSÅ INGEN GRUNN TIL Å IKKE MELDE SEG PÅ NÅ!

For foil eventet gjentar vi suksessen med GØY-OG-VÆR-GARANTI: Det skal både være gøy og værforholdene skal være gode for å sikre din investering ved å delta! Som arrangør legger vi alt til rette, men det krever et minimum antall deltagere for å kunne skape den rette stemningen. Derfor setter vi nå et minimum på 20 påmeldte deltagere senest 1 uke før. Hvis færre blir det mindre gøy og arrangementet vil da kanselleres og du får hele påmeldingsavgiften tilbakebetalt. Men dette krever selvsagt at du melder deg på i dag, ikke vent at andre skal gjøre det for da sitter alle å venter! Vi legger også inn en garanti for værforholdene, slik at hvis det ikke er meldt gode nok forhold senest torsdag kveld kl.21.00 avlyser vi. Dersom arrangementet avlyses får du tilbakebetalt påmeldingsavgiften minus kr.50,- i gebyr. Dette gjelder altså kun for foil eventet.

PÅMELDING

Early Bird før 1. september.

PROGRAM FOIL EVENT

Begge dager fra kl.10 og utover.

Regatta (Sømmevågen)

Det gjennomføres flere seilaser for å kåre en sammenlagt liste med førsteplass, andreplass osv.

Downwind (Jæren)

Hvis været gjør det mulig lørdags ettermiddag eller søndag, gjennomføres en downwind langs jærstrendene i nordgående eller sørgående retning. For sikkerhetsskyld benyttes her en app for lokalisering av hver deltager for evt. redning.

Foiltur (Hafrsfjord rundt)

Været avgjør om vi arrangerer en lengre tur med innlagt strandhugg på søndagen.

Foil Surf (Jæren)

Alle som ønsker å surfe med foil samles på egent spot.

Foil Test (Sømmevågen)

SBF stiller med både Wingfoil og iQFOiL som deltagere kan teste ut under veiledning av instruktør.

Grilling

I Sømmevågen (eller på egent strand) rigger vi til med grill, bålpanne og musikk hvis bra vær. Ta med egen strandstol og gode klær.


Arrangementet på sosiale medier

Facebook

Arrangør:

SBF Vannsport og Norsk Brettseilerklubb

Arrangement sponsor: Ledig plass, ta kontakt!

Del denne siden: