Jæren Young Guns

Er du mellom 12 og 16 år, og behersker å seile i fotstropper og trapez? Da er du klar for Jæren Young Guns!

Denne gruppen trener mandager fra kl 17-20 og torsdager fra kl 17-20 så lenge vi har dagslys. I vinterhalvåret samles vi til aktivitet i helger når værmeldingene er gode for brettseiling/surfing.

All aktivitet har utgångspunkt i Sømmevågen. Brettseilig er prioritert aktivitet, så lenge det er forhold till å plane/foile. Dersom det ikke er nok vind, tar vi gjerne turen till Bore for å surfe, eller en SUPøkt i sømmevågen.

For å delta i gruppen må du ha eget brett og seil. SUP, surfebrett og foil kan du låne/leie av klubben.

Vi tilstreber å holde kostnadene nede, men noen kroner må du regne med å legge igjen når vi leier surfebrett på Bore (130kr pr dag).

I Jæren Young Guns er målet først og fremst å ha det kjekt med vannsport, men vi skal også jobbe for å beherske nye teknikker på brettet, inkludert vannstart, planjib, hopp, foiling mm.

Vi skal også delta på ulike vannsportscamper i nærområdet, kanskje en regatta om du vil og ikke minst delta på Young Gun Camp i Danmark til sommeren.

Som medlem forplikter du deg til å møte på trening og bidra til aktivitet i gruppen. Spesielt velkommen er foreldre med engasjement og vilje til å gi litt ekstra til egne og andres barn.

P.S: Denne gruppen er ikke for deg om du ikke liker å få vann i nesen eller sand mellom tærne. Foreldre må tåle å få sand i bilen og våte, kalde og blide unger med hjem:-)

Er du ikke klar for Young Guns? Fortvil ikke! Ta en halv sesong i begynnergruppen først, så blir du klar etterpå. Vi tar fortløpende opp nye medlemmer som behersker fotstopper og Trapez seiling.

Hang Loose!
Kristian Oppedal
Hovedtrener children-ws-lessons
Del denne siden: