Fellesaktivitetene finner du her

Selvorganisering av aktiviteter

SBF tilbyr et utvalg av forskjellige fellesaktiviteter, hvor fokus er på det sosiale rundt selve aktiviteten. Men hver aktivitet er avhengig av at en person stiller opp med å legge ut / invitere via web. Derfor har vi etablert det selvorganiserende konseptet Aktivitetsleder hvor det skal være superenkelt for hvem som helst, uansett alder og erfaring å sette opp en samling («surf2gether»). Les mer her…


Når legges nye aktiviteter ut?

Aktiviteter planlagt for hele sesongen legges normalt ut på web i april/mai.

Aktiviteter som ikke er planlagt for sesongen men oppstår etter hvert som noen ønsker å sette av en bestemt dato, legges normalt ut minimum 1 uke i forveien.

Aktiviteter som foregår etter værforhold og hvem som ønsker å stille som aktivitetsleder. Alle slike samlinger vil poppe opp i kalenderen fortrinnsvis mellom 2 dager og 2 timer før. Dette er helt enkle selvorganiserende samlinger hvor den person som setter opp (inviterer) til aktiviteten setter agendaen.

Tilsendt varsel om ny aktivitet

Som medlem kan du legge deg til i de aktuelle aktivitetsgruppene på sosial mediekanal og/eller velge å få tilsendt email når nye begivenheter legges til.

Informasjon skal inneholde:

  • Type aktivitet
  • Målgruppe (alder, aktivitetsnivå, evt.)
  • Forkunnskaper
  • Tenkt innhold og gjennomføring
  • Sted og tid
  • Organisator
  • Evt.

For dialog mellom de som skal eller ønsker å delta, benyttes den aktuelle mediekanal (Facebook gruppe eller annet).

Pris

Fellesaktiviteter skal ha en lav kostnad, typisk mellom å være gratis til det beløp du selv synes er ok. Normalt kan det være kr.50,- som betales via Vipps til klubben ved oppmøte. Vipps nummer nederst på websiden.

Påmelding

Deltakelse krever at du har betalt medlemskontingenten. Påmelding skjer via den informasjon som står oppført under den aktuelle aktivitet.

Sikkerhet

For at vi som klubb skal kunne sikre at det blir gjennomført så mange aktiviteter som mulig, uten masse krav til den ansvarlige organisator som stiller frivillig, ligger ansvaret for deltakelse hos den enkelte deltager. Det er derfor viktig at det er opp til den enkelte deltaker å selv avgjøre om en føler seg komfortabel og har nok erfaring til å kunne delta. Dette ansvaret flyttes derfor fra organisator til deltageren. Husk at alle medlemmer er dekket av SBF sin klubbforsikring.

Krav til forkunnskaper

Gjennomført nybegynnerkurs eller tilsvarende er i utgangspunktet et krav, fordi vi har ikke dedikert mannskap som kan bistå med opplæring fra bunnen av. Men det er likevel slik at vi ofte har tid, men uten at du kan forvente dette. Vi ønsker jo at de frivillige som stiller opp med ansvar for en samling har tid til å hjelpe alle.

Del denne siden: