SBF starter opp aktiviteten

Sola Brettseilerforening starter nå opp sin aktivitet for 2020 sesongen

Nå starter vi opp våre aktiviteter igjen etter at den verste delen av koronakrisen ser ut til å være over.

Det blir mandagstreninger fra og med mandag 18. mai og juniortreninger hver torsdag fra og med 21. mai. Begge med varighet ut juni måned før vi tar pause i juli før høstens aktivitet fra august til september. Vi kjører også på med full kursvirskomhet.

 

Oppdatering vedr. korona regler fra NIF 7. mai:

Herunder finner du et lite utdrag på dagens nyheter fra NIF som angår brettseiling. Det viser at det nå vil være mulig å arrangere for inntil 50 deltakere. Les hele saken på idrettsforbundet her

 

Organisasjonsleddet må følge anbefalingene fra offentlige myndigheter

  • Alle typer idrettsaktiviteter må utføres på en måte som sikrer at Helsedirektoratets anbefalinger om avstand mellom personer og samling i gruppe overholdes.
  • Det skal ikke utøves idrettsaktivitet hvor mer enn 50 personer samles i gruppe og fysisk avstand mellom personer på minst 1 meter ikke kan overholdes.
  • Det skal ikke utøves idrettsaktivitet som innebærer risiko for smittespredning på grunn av bruk av felles utstyr eller garderober.

 

Ved tilrettelegging og utøvelse av all idrettsaktivitet gjelder følgende:

  • All organisert idrettsaktivitet må ha en ansvarlig arrangør.
  • Det må sikres at utøvere, publikum og øvrige deltakere til enhver tid holder minst 1 meter avstand, og det ikke er mer enn 50 personer som deltar i en gruppe.

 

Les hele saken fra NIF her…

Legg igjen en kommentar